Boulevard de Wielingen 22 - 4506 JJ Cadzand-Bad contact@immoscaldis.nl +31 (0) 117 396395NederlandsDeutsch

Deutsch

ImmoScaldis

Vakantiehuizen

Filters

Vakantiehuizen Cadzand

Immo Scaldis beschikt over twaalf karakteristieke appartementen met elk een unieke indeling en sfeer. De zorgvuldig ingerichte woningen vormen de thuisbasis voor een heerlijk ontspannen vakantie aan zee. Vanaf de voordeur staat u binnen twee minuten op het rulle zand van het schoonste strand van Nederland en luistert u naar het rustgevende geluid van de golven.

Alle woningen zijn voorzien van een goed uitgeruste keuken en hebben een balkon, dakterras of tuin. Onder de carport kunt u uw huurfietsen of zelf meegebrachte fietsen stallen. Elk vakantiehuis beschikt over een eigen parkeerplaats voor de deur.

Immo Scaldis is er alles aan gelegen haar gasten een comfortabele uitvalsbasis  te bieden voor een stressvrije vakantietijd.

Cadzand-Bad

Cadzand-Bad is een bekende badplaats aan de Zeeuws-Vlaamse kust. De plaats beschikt over een jachthaven, talloze strandpaviljoens, meerdere restaurants en speciaalzaken. Cadzand-Bad is gesitueerd tussen twee uitgestrekte natuurgebieden met een bijzondere flora en fauna:  Waterdunen en Het Zwin. Zeeuws-Vlaanderen combineert het goede van twee werelden: de rust en ruimte van het Zeeuwse landschap en de bourgondische leefstijl van Vlaanderen.

Waar uw interesse ook naar uitgaat, u vindt het zeker  rond Cadzand-Bad.  Zeilen, surfen, zwemmen, fietsen, wandelen, musea bezoeken, shoppen of uitgebreid tafelen, het is slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden die Cadzand-Bad haar gasten biedt.

Een groot aantal organisaties in deze gastvrije omgeving stelt ieder jaar met zorg programma’s samen om bezoekers het fraaie Zeeuws-Vlaanderen te laten ervaren.

Vakantiehuis huren in Cadzand

De vakantiewoningen van Immo Scaldis variëren in grootte, indeling en inrichting. De prijzen van de appartementen lopen daarom uiteen en verschillen per seizoen.

Op de éénpersoonsbedden liggen matrassen kussens en dekbedden. Bij het boeken van de woning kunnen bedlinnenpakketten, handdoeken, keukendoeken, een kinderbed en/of kinderstoel besteld worden. Uiteraard kunt u ook uw eigen textiel meebrengen.
Voor speciale wensen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

In enkele huizen is een hond toegestaan. Van 1 mei tot 1 oktober  mogen de viervoeters van 6 uur ’s avonds tot 10 uur ’s morgens los op het strand rondlopen, maar aangelijnd de klok rond.